Kalender

Några gånger om året deltar jag i historiska evenemang där jag arbetar publikt med mitt hantverk och säljer mina alster.

Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

september 2019

Historisk modevisning

september 29 @ 10:00 - 17:00

Nytt för i år är mitt deltagande i den historiska modevisningen som äger rum på Gamla Uppsala Museum. Dräkter baserade på alla möjliga tidsepoker kommer att visas upp denna fantastiska dag. Passa på att avnjuta denna historiskt tematiska dag intill de majestätiska högarna i Gamla Uppsala. Observera att jag här endast kommer att vara mannekäng -jag kommer inte att ha någon försäljning och troligen inte heller visa upp något hantverk. Gissa om det kommer att kännas konstigt!

Mer information »

oktober 2019

Medeltidsmuseets höstmarknad

oktober 26 @ 12:00 - oktober 27 @ 17:00

Årets sista marknad för min del går som vanligt av stapeln inne i mysiga Medeltidsmuseet i Stockholm. Höstrusk och kyla kan råda utanför, men inne i museet är det varmt och mysigt. Bland utställningarna kommer det under två dagar att vara den kanske mest historiskt troliga medeltidsmarknaden i landet -i medeltida stadsmiljö (ja, om en bortser från att vi är inomhus, alltså). I år är det dessutom utökat till två dagar, och jag kommer att vara där med mina naturligt…

Mer information »
+ Exportera evenemang