Kalender

Några gånger om året deltar jag i historiska evenemang där jag arbetar publikt med mitt hantverk och säljer mina alster.

Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

maj 2019

Runrikets dag

maj 25 @ 10:00 - maj 26 @ 17:00
Vallentuna kyrka

I år deltar jag för första gången på vikingaevenemanget Runrikets dag i Vallentuna utanför Stockholm. Två dagar mysig vikingatid -färgning står på schemat tillsammans med försäljning av mina naturligt färgade garner och benlindor. Som alltid har färgerna i mina textila varor belägg från vikingatid.

Mer information »

juni 2019

I Förfäders Spår

juni 29 @ 12:00 - juni 30 @ 17:00

På en äng utanför Nynäshamn samlas en gång om året vikingar från hela världen. I år återvänder jag till detta supermysiga evenemang och lever det goda vikingalivet tillsammans med andra härliga personer. Som vanligt ägnar jag mig åt både hantverksutövande och försäljning av mina naturligt färgade garner och benlindor. Som alltid har färgerna i mina textila varor belägg från vikingatid.

Mer information »

augusti 2019

Medeltidsveckan i Visby

augusti 4 @ 11:00 - augusti 11 @ 17:00

Som alltid går jag att hitta på rosornas ö under Medeltidsveckan, och precis som vanligt hittas jag i Craft Hives läger vid Snäckgärdsporten. Nytt för i år är att jag inte har någon försäljning, utan jag fokuserar helt på de två kurser i broderi jag håller samt publikt hantverk. Det blir ullhantering i form av kamning, kardning och spånad på slända, likaså nålbindning och (förutsatt att vi slipper eldförbud i år) färgning av garn och benlindor i grytan över elden.…

Mer information »

oktober 2019

Medeltidsmuseets höstmarknad

oktober 26 @ 12:00 - oktober 27 @ 17:00

Årets sista marknad för min del går som vanligt av stapeln inne i mysiga Medeltidsmuseet i Stockholm. Höstrusk och kyla kan råda utanför, men inne i museet är det varmt och mysigt. Bland utställningarna kommer det under två dagar att vara den kanske mest historiskt troliga medeltidsmarknaden i landet -i medeltida stadsmiljö (ja, om en bortser från att vi är inomhus, alltså). I år är det dessutom utökat till två dagar, och jag kommer att vara där med mina naturligt…

Mer information »
+ Exportera evenemang